‘Klantgerichte service is wat we bieden’

U wilt werken met vakspecialisten die weten wat ze doen? Rekenen op technisch adviseurs en installatie-experts die in oplossingen denken en er alles aan doen uw verwachtingen te overtreffen? RIHO Climate Systems maakt het waar: bij nieuwbouw en renovatie. Voor, tijdens en na de opdracht. Omdat service bij ons telt.

Snel, vakkundig en effectief

Bij RIHO Climate Systems geloven we in direct advies, denken we mee en doen we er alles aan uw bestek of plan perfect uit te voeren. We vinden ons werk nu eenmaal leuk en doen er alles aan onze klant perfect te bedienen. Zo dragen we niet alleen bij aan een duurzame warmte-/koeltechniek, maar ook aan elkaars groei en ontwikkeling. Heeft u een vraag, wij delen graag onze kennis.

Snel meer weten? Bel ons of stuur een e-mail.

Video afspelen

Een video van 1 minuut over hoe we met klimaattechniek bijdragen aan een energiezuiniger Nederland.

Bekijk de video

arrow-video

Advies

Advies warmte- en koeltechniek

Of u nu architect, zelfbouwer, klusser of professional bent, RIHO Climate Systems staat graag voor u klaar. Met raad en daad. In elke bouwfase, bij elke vraag.

RIHO Climate Systems heeft meer dan 35 jaar ervaring met het ontwikkelen, fabriceren en installeren van klimaatsystemen en klimaatproducten. Kennis die we graag met u delen. Omdat we geloven dat klantgerichte service betekent dat je er bent als het nodig is.

Snel zoeken

U wilt snel even informatie zoeken op systeem, product of een brochure downloaden? We helpen u graag op weg met deze handige zoekmachine. Staat u de informatie die u zoekt er niet bij? U kunt ons ook direct bellen of mailen.

Afgiftetabellen

Comfort en rendement. Dat is wat onze vloersystemen u moeten leveren. Op deze pagina vindt u de afgiftetabellen voor vloerverwarming –en koeling bij verschillende vloertypen. Zo heeft u direct inzage in het verbruik en de gemiddelde temperatuurbalans.

Nieuws

Of het nu gaat om een upgrade van onze tacker-machine, de introductie van een verdelerprototype met een nog constanter debiet of een prestigieuze montageopdracht in een beroemd museum, de werkpraktijk van RIHO Climate Systems levert doorlopend nieuwe verrassingen. Die nieuwtjes delen we graag met u in onze nieuwsrubriek.

Nieuwsgierig geworden? U kunt ons ook volgen via sociale media. Klik hiervoor op de buttons onderaan de pagina.

Projecten

Jaarlijks voeren we ongeveer 2000 kleine en grote installaties uit in opdracht van aannemers, installateurs en particulieren en bedienen we bouwteams met een hoeveelheid RIHOCELL-systemen waarmee je zo’n 100 voetbalvelden kunt bedekken. In projecten die lokaal en soms zelfs landelijk opzien baren. Uiteraard nemen we u graag mee naar de praktijk. Neem een kijkje bij enkele van onze projecten.

Contact

U heeft onze expertise nodig? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer of via ons e-mailadres.
RIHO Climate Systems is dagelijks bereikbaar van 08.30 – 17.00 uur.

Onze leveringsvoorwaarden vindt u onderaan de pagina. Net als ons privacy statement en links naar onze sociale pagina’s.

RIHO Climate Systems B.V.
Nijverheidsweg 3
7251 JV Vorden

Postbus 30
7250 AA Vorden
Tel: 0575-555999

IBAN: NL17Rabo0376735430
BTW Nummer: NL817502257B01

Certificeringen(ISO usw)VCA* , BRL100

‘Niet op je handen zitten, maar ze uit de mouwen steken en proactief zijn. Zo zorgen we er voor dat alles goed verloopt. Qua planningen en leveringen.’

Susanne van der Tol, office manager RIHO Climate Systems

Dealernetwerk

Snel zoeken naar een reseller of dealer van onze klimaatsystemen en producten in Nederland. Op de kaart vindt u alle officiële partners van RIHO Climate Systems. Geen dealer in de buurt? Bel of mail ons. We helpen u graag verder.